Om 'LF' - Fakta och fördelar

LF står för låg friktion och är en princip som ligger till grund för hur vi utvecklar och konstruerar våra aggregat. LF minimerar friktionen mellan stam och aggregat under matning och maximerar aggregatens prestanda och produktion.

LF minimerar även slitage på aggregat samt bränsleförbrukning på bas maskinen.

 

klicka här för mer information »

SP 461 LF

SP 461 LF

SP 461 LF är ett högproducerande gallringsaggregat konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 461 LF är ett utmärkt val för montering på såväl stickvägsgående skördare med långkran som på mindre beståndsgående skördare.

 

klicka här för mer information »

SP 561 LF

SP 561 LF är ett högproducerande allroundaggregat, konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 561 LF är konstruerat för varierande arbetsuppgifter och erbjuder mycket goda egenskaper för såväl klena gallringar som lättare slutavverkningar.

klicka här för mer information »

SP 761 LF

SP 761 LF är ett starkt, snabbt och pålitligt högprestanda aggregat byggt för de tyngsta jobben. Det är konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 761 LF kan med god funktion installeras på både stora hjulburna skördare samt på grävmaskiner i 20-25 tons klassen.

klicka här för mer information »

SP 861 LF

SP 861 LF

SP 861 LF är ett kraftfullt och tillförlitligt skördaraggregat med höga prestanda. Det är konstruerat enligt LF-filosofin för att ge maximal produktivitet. SP 861 LF är speciellt anpassat för installation på bandgående basmaskiner och är avsett för krävande avverkningsförhållanden.

 

Klicka här för mer information »

Om LX

LX – fakta och fördelar

LX står för Logging Xtreme – en ordlek med de extremt hårda påkänningar LX-skördaraggregaten är byggda för. LX-aggregatens konstruktion är kompromisslös och extremt robust – när driftförhållandena är som allra tuffast, finns nämligen inga genvägar till produktivitet och tillförlitlighet. Tack vare sina unika detaljlösningar klarar sig LX dessutom med ett minimum av service och underhåll.

LX skördaraggregat är kanske mest kända för sin extrema styrka och stryktålighet och för sin mycket höga driftsäkerhet, men de är också fyllda med smarta konstruktionslösningar som proportionaltryck och SP:s patenterande LogHold och QuickCut, som gör dem snabba, effektiva och lätta att arbeta med.

Klicka här för mer information »

SP 591 LX G2

SP 591 LX G2

SP 591 LX är ett mycket starkt och robust skördaraggregat, konstruerat enligt LX-filosofin för att uppnå maximal driftsäkerhet och produktivitet under extremt krävande förhållanden. Den kompromisslösa LX-konstruktionsfilosofin tillämpas rakt i genom hela aggregatet – från huvudkomponenter som ram och knivar, hela vägen ner till detaljer som cylinderledtappar och tätningar. SP 591 LX ser därför brutal, stark och pålitlig ut och är det också, men det är bara en del av sanningen.

 

Klicka här för mer information »