Om 'LF' - Fakta och fördelar

LF står för låg friktion och är en princip som ligger till grund för hur vi utvecklar och konstruerar våra aggregat. LF minimerar friktionen mellan stam och aggregat under matning och maximerar aggregatens prestanda och produktion.

LF minimerar även slitage på aggregat samt bränsleförbrukning på bas maskinen.

 

klicka här för mer information »

SP 461 LF

SP 461 LF

SP 461 LF är ett högproducerande gallringsaggregat konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 461 LF är ett utmärkt val för montering på såväl stickvägsgående skördare med långkran som på mindre beståndsgående skördare.

 

klicka här för mer information »

SP 561 LF

SP 561 LF är ett högproducerande allroundaggregat, konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 561 LF är konstruerat för varierande arbetsuppgifter och erbjuder mycket goda egenskaper för såväl klena gallringar som lättare slutavverkningar.

 

klicka här för mer information »

SP 761 LF

SP 761 LF är ett starkt, snabbt och pålitligt högprestanda aggregat byggt för de tyngsta jobben. Det är konstruerat efter SPs Låg Friktionsprincip för minimal friktion och maximal produktion. SP 761 LF kan med god funktion installeras på både stora hjulburna skördare samt på grävmaskiner i 20-25 tons klassen.

 

klicka här för mer information »

SP 861 LF

SP 861 LF

SP 861 LF är ett kraftfullt och tillförlitligt skördaraggregat med höga prestanda. Det är konstruerat enligt LF-filosofin för att ge maximal produktivitet. SP 861 LF är speciellt anpassat för installation på bandgående basmaskiner och är avsett för krävande avverkningsförhållanden.

 

Klicka här för mer information »

Om LX

LX – fakta och fördelar

LX står för Logging Xtreme. Skördaraggregaten i LX-serien är nämligen konstruerade för att klara de mest extrema förhållanden. Tack vare flera smarta och enkla konstruktionslösningar erbjuder LX-aggregaten maximal produktivitet, prestanda och drifftstid i kombination med ett minimalt service- och underhållsbehov.

 

Klicka här för mer information »

SP 591 LX G3

SP 591 LX G3

SP 591 LX G3 är specialbyggt för skörd och barkning av de mest svårhanterliga, plantageodlade eukalyptus- och akaciaarterna. Det är ett mycket starkt och robust skördaraggregat, byggt enligt LX-konstruktionsprinciperna för att ge maximal tillförlitlighet och produktivitet även under extremt krävande driftförhållanden

 

Klicka här för mer information »